Izključitev odgovornosti

Spletne strani Softb1te so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje Softb1te ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila in so informacijskega značaja. Varstvo osebnih podatkov Podjetje Softb1te, Giulio Canzia s.p. posluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Naše temeljno vodilo je stroga profesionalnost pri obravnavi strank in molčečnost glede identitete strank ter vrste in količine naročil.

Upravljavec

Upravljavec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov – GDPR: SOFTB1TE, GIULIO CANZIA S.P., s sedežem: LOKEV, 103 6219 LOKEV (SLOVENIJA),+39 040 9899001; mail: info@softbyte.it

Soglasje

Osebne podatke, ki nam jih posredujete ob izpolnitvi oziroma oddaji obrazca, registracije, prijave ali naročilnice, družba Softb1te obdeluje z vašim jasnim in nedvoumnim soglasjem, ki temelji na členu 6 (1), (a) Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Z namenom izboljšave kakovosti naših produktov in storitev in za statistične namene, v zvezi z elektronskimi sporočili, ki vam jih pošiljamo, obdelujemo tudi podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih. Soglasje lahko kadarkoli umaknete z izjavo preko elektronske pošte na naslov info@softbyte.it. V primeru umika soglasja, vaših podatkov ne bomo več uporabljali. Morebiten umik soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave vaših osebnih podatkov v času, preden je bil umik podan.

Vaše pravice

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov GDPR imate pravico do dostopa do vaših osebnih podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa, pravico do prenosljivosti, pravico zahtevati omejitev obdelave osebnih podatkov in pravico do ugovora. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter spremenite. Pri uveljavljanju vseh vaših pravic ali pri pridobivanju dodatnih informacij nas lahko kontaktirate na info@softbyte.it Vašo vlogo bomo obravnavali in nanjo odgovorili v skladu z GDPR. Če menite, da so kršene vaše pravice ali predpisi o varstvu osebnih podatkov se lahko pritožite pristojnemu državnemu organu, Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije (Zaloška 59, 1000 Ljubljana, telefon: 01 230 97 30, faks: 01 230 97 78, gp.ip@ip-rs.si). V primeru, da ne želite več prejemati vsebin s strani družbe Softb1te ali v primeru, da umaknete svoje soglasje za obdelavo osebnih podatkov za ta namen, bomo vaše podatke v sistemu družbe Softb1te blokirali. Rok hrambe osebnih podatkov se lahko razlikuje glede na veljavno sektorsko zakonodajo. V primeru, ko veljavna sektorska zakonodaja določa obvezne roke za hrambo osebnih podatkov, družba Softb1te izbriše osebne podatke po poteku z zakonom predpisanega obveznega roka.

Piškotki

Piškotki zagotavljajo uporabniku prijazno uporabniško izkušnjo. Interaktivnost med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove nastavitve in želje, uporabniku je tako ob naslednjem obisku samodejno prikazana vsebina, ki jo želi in na način, kot si jo želi prikazati. Piškotki nam omogočajo na podlagi preteklih obiskov izvedeti kakšne vsebine želite videti in tako lažje prilagajmo spletno mesto vašim potrebam. S pomočjo piškotka prepoznamo napravo s katero brskate (računalnik, tablica, mobitel) in tako prilagodimo prikaz vsebine vaši napravi.